Jannie’s

TOP PICKS

Jannie’s

TOP PICKS

Bereid je voor op de feestdagen met een beetje hulp van Jannie, onze visionaire oprichter en hoofdontwerper, die haar drie meest geliefde looks uit de prachtige Temptation-collectie laat zien. Elke look is een prachtige fusie van het vrouwelijke, het rauwe en het geraffineerde; precies de elementen die altijd het DNA van NÜ bepalen. Ontdek waarom deze kledingstukken tot de favorieten van Jannie behoren en doe inspiratie op voor je eigen garderobe rond de feestdagen.

#01 Feminine

"De STINE-tuniek is een duidelijke favoriet met zijn unieke handgemaakte borduursels. In combinatie met een leren legging biedt hij een mix van rauwe elegantie. De tuniek is echt veelzijdig; ik vind het geweldig hoe makkelijk je hem aan elke gelegenheid kunt aanpassen. Met gympen wordt hij ontspannen en praktisch - perfect voor onderweg. Maar met hoge hakken en opvallende sieraden verandert de look in een elegante stijl, klaar voor een avondje uit."

STINE TUNIEK


SHOP NU

MILJA leren legging


SHOP NU

#02 RAW

"De bouclé blazer SOFIA met zijn glinsterende lurex en opvallende gouden knopen is een must-have in de garderobe van elke vrouw. Hij combineert tijdloze elegantie met een rauw randje, de handtekening van NÜ. Ik kan me geen betere blazer voorstellen om een sterke en moderne look te creëren, die ook zelfvertrouwen uitstraalt."

SOFIA BLAZER


SHOP NU

SIDSE gebreide top


SHOP NU

MILJA leren legging


SHOP NU

#03 SOPHISTICATED

"De metallic tinten zijn populair dit seizoen. Ik ben dol op het mooi afkledende silhouet en de prachtige kleur van de SIF-jurk die hem het middelpunt van de belangstelling maken. Met deze jurk voel ik me zowel modern als tijdloos - de ultieme combinatie."

SIF jurk


SHOP NU

RUNA collier


SHOP NU