Jannie’s

TOP PICKS

Jannie’s

TOP PICKS

Vind je nieuwe favoriet met hulp van Jannie, onze visionaire oprichter en hoofdontwerper, die haar drie meest geliefde looks uit de prachtige High Summer-collectie laat zien. Elke look is een prachtige fusie van het vrouwelijke, het rauwe en het geraffineerde; precies de elementen die altijd het DNA van NÜ bepalen. Ontdek waarom deze kledingstukken tot de favorieten van Jannie behoren en doe inspiratie op voor je eigen garderobe.

#01 Feminine

"Ik maak graag kleding die een unieke stijl uitdrukt met bijzondere aandacht voor detail. Het unieke tie-dye effect geeft een persoonlijk tintje en veel karakter, en ik hou ervan hoe de snit de vrouwelijke look benadrukt."

USIANA TUNIEKJURK


SHOP NU

ULLIS JAS


SHOP NU

ULRIKKE TOP


SHOP NU

#02 RAW

"De ULIANA set is absoluut een van mijn favorieten uit de High Summer collectie. Het zijn de details met rauwe gaten op de schouders van de top en de broek, samen met het netmateriaal, die deze set die rauwe look geven waar ik dol op ben."

ULIANA TOP


SHOP NU

ULIANA BROEK


SHOP NU

#03 SOPHISTICATED

"Ik vind het geweldig hoe de UBINE-broek de geraffineerde print en de vrouwelijke pasvorm combineert. Met de knopen bij de enkels biedt deze broek de mogelijkheid om je eigen look te creëren, wat de unieke stijl van NÜ definieert."

TEA BLAZER


SHOP NU

GEO BROEK


SHOP NU