Jannie’s

TOP PICKS

Jannie’s

TOP PICKS

Vind je nieuwe favoriet met hulp van Jannie, onze visionaire oprichter en hoofdontwerper, die haar drie meest geliefde looks uit de prachtige Spring/Summer-collectie laat zien. Elke look is een prachtige fusie van het vrouwelijke, het rauwe en het geraffineerde; precies de elementen die altijd het DNA van NÜ bepalen. Ontdek waarom deze kledingstukken tot de favorieten van Jannie behoren en doe inspiratie op voor je eigen garderobe.

#01 Feminine

"Mijn passie voor kleding ligt vooral in het uitdrukken van een unieke stijl met een extra laag details. De unieke grafische print, die geïnspireerd is op het 'dip dye'-effect, voegt een persoonlijk karakter met veel pit toe. De silhouetten en snit van de tuniek zijn zorgvuldig ontworpen om de vrouwelijke look te benadrukken."

TIANA TUNIEK


SHOP NU

MARLEY legging


SHOP NU

#02 RAW

"De TAYA blouse is absoluut een van mijn favorieten uit de SS24-collectie. Het zijn de verfijnde details van de blouse, zoals het ruwe gatenpatroon en de onconventionele asymmetrische snit, die de look creëren waar ik van hou. Combineer hem met een jeans en sportschoenen voor een casual maar praktische werkoutfit, of kies voor een rok en hakken voor een verfijnde avondlook."

TAYA top


SHOP NU

THALIA BROEK


SHOP NU

TITIKA HEUPTAS


SHOP NU

#03 SOPHISTICATED

"De TEA blazer is een samensmelting van klassieke elegantie en moderne nonchalance – een interpretatie van de traditionele blazer in combinatie met het bekende hoody-design. Elementen zoals de handige voorzak versmelen met de meer conventionele aspecten van de blazer – de schoudervullingen, de traditionele revers en de strakke, rechte snit. Dit contrast tussen het rauwe en het vrouwelijke wordt nog versterkt door de verfijnde en elegante bloemenprint, die het kenmerkende randje toevoegt dat NÜ's unieke esthetiek definieert."

TEA BLAZER


SHOP NU

GEO BROEK