About NÜ Denmark

About NÜ Denmark

About NÜ Denmark

Vrouwelijk ∙ Stoer ∙ Verfijnd

About NÜ Denmark

Vrouwelijk ∙ Stoer ∙ Verfijnd

Wij creëren jouw modewereld

Bij Nü willen wij 'inspirerende stylisten' zijn voor vrouwen die graag opvallen op een pure, verfijnde en vrouwelijke manier. We zijn overtuigd van wat we doen en blij onze kennis met onze klanten te kunnen delen. Het is onze wens om jouw vertrouwen in ons merk te winnen en als gids op te treden in de wereld van mode en stijl.

Het verhaal van nü

Het modemerk NÜ werd voor het eerst geïntroduceerd in Denemarken in 1997. Het was onze droom om een universum van verfijnde, pure en vrouwelijke mode te creëren voor de sterke en stijlbewuste vrouw.

De visie van NÜ was toen en is nog steeds duidelijk. We willen luxe kwaliteitsmode van pure, vrouwelijke en geraffineerde eenvoud creëren, een gezond bedrijf met gelukkige werknemers runnen en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen met een focus op ethische productie en goede arbeidsomstandigheden.

NÜ werd al snel een gewild merk en de collecties worden verkocht in toonaangevende modewinkels in heel Europa, Canada, de VS en Australië.

Je kunt het laatste NÜ nieuws altijd online vinden.

❝NÜ betekent naakt in het frans & vrouw in het chinees❞

NÜ producten

NÜ brengt zes collecties per jaar uit, in totaal 800 nieuwe artikelen. Elke collectie bestaat uit complete outfits van broeken, rokken, jurken, jasjes, blouses, tricot, leer en accessoires.

NÜ mode is ontworpen om je te onderscheiden, zonder ophef te maken. De essentie van NÜ is mode van goede kwaliteit, gemaakt van luxe materialen zoals viscose, Tencel, katoen, zijde, wol en leer versierd met handgemaakte prints en borduursels. Bij het maken van elk kledingstuk is er aandacht voor het beste handwerk en mooie details. De combinatie van een stoer mannelijk aspect, vrouwelijke sensualiteit en rock 'n' roll vibes en de aandacht voor details vormen het unieke DNA dat NÜ kenmerkt.

NÜ hoofdkantoor

We hebben een hoofdkantoor van 4.700 m², gelegen aan Neptunvej 18, 8960 Randers, waar 40 talentvolle mensen werken. Alle ondersteunende functies zijn intern aanwezig: ontwerp, patronen tekenen, aanpassing, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, klantenservice, financiën, administratie, marketing en social media.

In het hoofdkantoor bevinden zich ook showrooms, vergaderzalen, een stille ruimte en een prachtige kantine.

Een betere toekomst

De mode-industrie is in volle ontwikkeling, waarbij we voortdurend nieuwe manieren zoeken om de relatie met onze zakelijke partners te verbeteren.

Elke dag doen we ons best om op een duurzame manier te handelen, te ontwikkelen, aan te kopen, te ontwerpen en te produceren om mee te werken aan een betere toekomst voor onze planeet.

We werken nauw samen met onze leveranciers en zakelijke partners om meer te recyclen en ons productieproces over heel de lijn duurzamer te maken – dit alles om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst.