Jannie Lymann

De ontwerper achter NÜ

Jannie Lymann

De ontwerper achter NÜ

Jannie Lymann, eigenaar en hoofdontwerper van NÜ, groeide op aan de westkust van Jutland, waar de rauwe en wilde schoonheid van de natuur een constante bron van inspiratie was. Sinds de oprichting van NÜ in 1997 heeft Jannie collecties gecreëerd die de kracht en elegantie van de Noordzee weerspiegelen en vrouwelijkheid, onafhankelijkheid en veelzijdigheid vieren.

"De zee is altijd een krachtige inspiratiebron voor me geweest. Opgroeien in de buurt van de wilde en onverbiddelijke natuur van de Noordzee heeft de basis gevormd van veel collecties."

Met een visie om luxueuze kwaliteitsmode te bieden met rauwe, vrouwelijke en verfijnde eenvoud, geeft ze leiding aan een toegewijd team en zorgt ze voor ethische productie en goede arbeidsomstandigheden.

Jannie voegt eraan toe: "Veel van mijn inspiratie komt ook van de ontelbare sterke vrouwen om me heen - van ons team hier bij NÜ tot de geweldige vrouwen die onze ontwerpen dragen. Hun kracht en diversiteit zijn mijn drijfveren om mode te creëren die vrouwelijkheid, onafhankelijkheid en de durf om op te vallen viert."

Om balans te vinden tussen werk en privé, maakt Jannie graag lange wandelingen in de natuur.

"Voor mij is de sleutel tot balans het vinden van tijd voor mezelf waarin ik kan opladen en inspiratie kan vinden. De natuur geeft me een adempauze om na te denken en op te laden," zegt ze, wat haar helpt om met hernieuwde energie en helderheid haar taken weer op te pakken.