X

LIBOPÉ JEWELSX

LIBOPÉ JEWELS

Voor de SS24-collectie hebben we ons laten inspireren door het leven aan de kust en de vele schatten van de zee, wat tot uitdrukking komt in kleuren, prints en motieven daarvandaan.

We zijn ook erg blij dat we het werk van Lise Reo kunnen presenteren, een NÜ-medewerker en juwelenmaker wiens bedrijf Libopé als inspiratie diende voor onze SS24-collectie. Elke Libopé-creatie begint met het zoeken naar schelpen en stenen die Lise langs de kust verzamelt en die het middelpunt van elk sieraad vormen.


SHOP THE LOOK


SHOP THE LOOK


SHOP THE LOOK


SHOP THE LOOK

Sieradenkunstenaar

LISE REO

“Mijn naam is Lise Reo, oprichter van Libopé Jewels.

Sieraden maken is meer dan een hobby, het is mijn therapie en de uitlaatklep voor al mijn creativiteit.

Alle sieraden die ik maak zijn een limited edition, wat betekent dat geen enkel sieraad hetzelfde is. Soms maak ik één stuk van één ontwerp, soms meer, maar ze zijn altijd uniek. Als een bijzondere parel of steen me aanspreekt, bewaar ik die voor een uniek sieraad.

Ik ben echt dol op stenen en parels het feit dat ze allemaal anders zijn, betekent dat ik mijn ontwerpen voortdurend kan ontwikkelen en toch in kleine hoeveelheden kan produceren. Dat vind ik het leukste aan sieraden maken, het is echt persoonlijk.“

BRENG EEN BEZOEK AAN LIBOPÉ
Lise Reo


BEKIJK MEER


BEKIJK MEER


BEKIJK MEER