AW23

Achter de schermen

AW23

Achter de schermen

De Autumn/Winter-collectie 2023 staat voor de deur, dus hier is een kijkje achter de schermen van onze fotoshoot.

LOCATION

THE NORDIC BARNHOUSE PROJECT

We hadden het geluk om onze AW23-campagne te fotograferen in The Nordic Barnhouse Project. Dit houten huis, dat is gemaakt van traditionele Scandinavische materialen, is ontworpen door Bruno Jakobsen om naadloos op te gaan in zijn natuurlijke omgeving. De cederhout planken die de buitengevel bekleden zullen na verloop van tijd vervagen tot een dof grijs, waardoor het lijkt of het huis een organisch onderdeel van het landschap is.

Het huis is gesitueerd in 10.000 m2 bos en heeft een glazen orangerie die het hoofdgebouw en het 37 m lange huis van harmonieus natuurlijk hout met elkaar verbindt. In dit prachtige gebouw kun je op unieke wijze ervaren wat het is om midden in de natuur te wonen en het diende als de perfecte setting voor onze AW23-collectie.

Architect en interieurstylist

BRUNO JACOBSEN

Met een grote liefde voor de natuur en Scandinavische architectuur creëerden Bruno en zijn familie The Nordic Barnhouse Project op Instagram, dat zowel zijn privé- als werkleven documenteert en meer dan 165.000 volgers heeft.

De plaats voor het huis werd zorgvuldig bepaald door Jakobsen op basis van zijn zorgvuldige studie van het gebied. Hij besteedde bijna een heel jaar aan het registreren van de beweging van de zon over het perceel, waarbij hij observeerde hoe het licht door de bomen werd gefilterd. Het was in feite ook deze grote verscheidenheid aan inheemse bomen die zo belangrijk waren voor het ontwerp; beuken, dennen, eiken, hazelaars, kersen- en vlierbomen, ze moesten allemaal zonder enig compromis gespaard blijven.

@THENORDICBARNHOUSEPROJECT