SS23 INSPIRATION

FORCE OF NATURE

SS23 INSPIRATION

FORCE OF NATURE

De nieuwe SS23-collectie is binnen. Dit seizoen hebben we ons laten inspireren door de natuur om ons heen. De collectie, die de titel Force Of Nature draagt, is sterk gericht op prints en motieven die geïnspireerd zijn op de natuur, van de eindeloze blauwe lucht en kabbelende golven tot de intrigerende vorm van een ontluikende bloem.

1E RELEASE

SS23 IMAGE NÜ DENMARK

De eerste release van dit seizoen; van pluizig mohair en handgemaakte merinowol tot zachte, gewassen denim vangt de texturen van de natuur. Dit kan een steenachtig, kiezelachtig strand zijn of het turbulente grijs van de lucht net voor een storm. Deze collectie, die zoals altijd in overeenstemming is met onze kenmerkende NÜ-esthetiek, roept alle kleuren, vormen en stemmingen van de oceaan en kustlijn op. Denk aan grillige rotsen tegen een strakblauwe hemel terwijl de golven onder je beuken. Het palet van dit seizoen loopt van klassiek crème en grijs naar vrolijk hemelsblauw, dusty mint en petrolgroen. Combineer gestructureerde silhouetten met relaxte, superzachte breisels voor een grunge-geïnspireerde look of vrolijk je dagelijkse basisstukken op met unieke, op de natuur geïnspireerde prints.

SS23 IMAGE NÜ DENMARK
SS23 IMAGE NÜ DENMARK
SS23 LOOKBOOK OLGA JAS
SS23 LOOKBOOK OLGA JAS
SS23 LOOKBOOK OLGA JAS

Onze hoofddesigner en eigenaar, Jannie, vertelt hier over de inspiratie voor de nieuwe collectie en laat ons haar favoriete styles voor het komende seizoen zien.

JANNIE LYMANN OVER SS23

DE INSPIRATIE

"Ik laat me graag inspireren door de natuur en haar schoonheid. De natuur is ongelooflijk mooi en rijk aan details. Het fascineert mij om de verschillende kleuren en vormen die zij ons geeft, te verkennen.
De Force Of Nature-collectie is een eerbetoon aan de natuur en haar kracht. Het is een collectie die je meeneemt op een reis door wilde landschappen, kleurrijke bloemen en weelderige bomen. Ze is ontworpen voor vrouwen die zich willen onderscheiden en iets unieks en moois willen dragen. Van vrouwelijke shirts met een print van een bloementuin in volle bloei tot strakke pakken geïnspireerd op een verlaten snelweg in Death Valley.

Dit is SS23. Vrouwelijk. Stoer. Elegant.

Geniet van het seizoen."

Jannie Lymann
Oprichter en hoofd designer

JANNIE LYMANN, OPRICHTER EN HOOFD COLLECTIE NÜ DENMARK

Designers Feelings


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU
SPRING/SUMMER 2023

Shop DE COLLECTIE

Spring/Summer 2023

Kijk en shop de eerste drop van de collectie nu.

BEKIJK DE HELE COLLECTIE HIER

SPRING / SUMMER 2023

NIEUWE CATALOGUE

  • INSPIRATIE VOOR DE SPRING/SUMMER
  • 7 DAYS IN 7 WAYS
  • DESIGNERS FEELING
  • ESSENTIALS
KLIK HIER
S/S 23 CATALOGUS