GUIDE

Power Stretch

De nieuwe Power Stretch pakken zijn eindelijk binnen!

De collectie kenmerkt zich door verrassende designdetails en een unieke, rekbare stof, waardoor je optimale bewegingsvrijheid hebt.

De Power Stretch serie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en bestaat uit een blazer, een rok en wel vier verschillende broeken om op alle mogelijke manieren te combineren.

Bekijk onze gids hieronder en vind het ontwerp en de pasvorm die het beste bij je passen.

KIRSE BLAZER

Onze Power Stretch blazer heeft een vrouwelijke pasvorm met een blinde haaksluiting aan de voorkant. Hij is gemaakt van een zachte stof met veel stretch waardoor hij supercomfortabel is om de hele dag te dragen.

JUPITER

De Jupiter pasvorm is ietwat baggy aan de bovenkant, heeft een regular pasvorm bij de benen en is nauwaansluitend bij de enkels.

RAIX

De Raix-pasvorm staat bekend om zijn mooie en unieke details aan de zijkant. Broeken in de Raix-pasvorm hebben een normale taille en een slanke pasvorm in de pijpen met veel stretch.

NOLA

De Nola broeken hebben een hoge taille, zijn slim-fit en hebben een subtiele streep aan de zijkanten voor een beenverlengend effect.

GEO

Geo broeken lijken bijzonder veel op een legging en zijn net zo comfortabel. De broeken hebben een normale taille en slim-fit pijpen.

KIRSE ROKKEN

Kirse rok heeft een aansluitende pasvorm met een split aan de voorkant aan de onderkant en met veel stretch.