LEVERINGSWIJZE TIJD PRIJS 
POSTNL Thuisbezorging (PostNL) 2-3 werkdagen € 2,95
(gratis bij bestellingen boven de €99.

 

Levering

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met een trackingnummer, zodat je het pakket kunt volgen totdat je het ontvangt.

Wij leveren je pakket doorgaans binnen 2-3 werkdagen, en als je op werkdagen voor 12:00 uur je bestelling plaatst, streven wij ernaar de goederen dezelfde dag nog te verzenden. Tijdens de sale kan de levertijd worden verlengd.

Levering is gratis bij bestellingen boven de €99. Onder € 99 bedragen de leveringskosten vanaf € 2,95. Je bestelling wordt met PostNL geleverd aan het opgegeven huisadres.

We raden je aan de artikelen goed te controleren wanneer het pakket aankomt. Neem direct contact op met onze klantenservice wanneer een van de items al bij aankomst beschadigd blijkt.

 

Retourneren

Je hebt 30 dagen retourrecht (ingaande op de dag van ontvangst) om ongebruikte artikelen te retourneren. Wij betalen de retourvracht wanneer u het meegeleverde, voorafbetaalde retouretiket gebruikt.

 

  1. Vul het retourformulier in dat is meegeleverd met je bestelling.

 

  1. Verpak de ongebruikte artikelen met aangehechte labels in de originele verpakking. Je kunt voor de retourzending dezelfde verzendverpakking gebruiken waarin je je artikelen hebt ontvangen.

 

  1. Sluit het pakket en plak het meegeleverde voorafbetaalde retouretiket erop en lever het retourpakket in bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

  

Zodra we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen en deze een kwaliteitscontrole hebben ondergaan, zullen we je hierop crediteren. Wij zorgen ervoor dat je retour binnen 14 werkdagen na ontvangst door ons is verwerkt. We crediteren uitsluitend via de bij de bestelling gebruikte betaalgegevens. Dit om misbruik van gestolen betaalkaarten en creditcards te voorkomen.