Levering

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met een trackingnummer, zodat je het pakket kunt volgen totdat je het ontvangt.

Wij leveren je pakket doorgaans binnen 2-3 werkdagen, en als je op werkdagen voor 13:00 uur je bestelling plaatst, streven wij ernaar de goederen dezelfde dag nog te verzenden.

Levering is gratis. Je bestelling wordt met GLS geleverd aan het opgegeven huisadres of bedrijfsadres.

We raden je aan de artikelen goed te controleren wanneer het pakket aankomt. Neem direct contact op met onze klantenservice wanneer een van de items al bij aankomst beschadigd blijkt.

 

Retourneren

Je hebt 30 dagen vanaf de dag van ontvangst om ongebruikte artikelen te retourneren.

  1. Vul het bijgevoegde retourformulier in (je kunt het ook hier vinden).

  2. Verpak de ongebruikte items met de nog aangehechte labels in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe (items die niet in de originele verpakking of zonder etiket zijn verpakt, worden niet terugbetaald). Je kunt de verpakking gebruiken waarin je de artikelen hebt ontvangen.

  3. Kies hoe je het pakket naar ons wil zenden. We raden je ten zeerste aan om een postpunt te kiezen met trackingopties en dat je het verzendbewijs bewaart als bewijs dat het pakket is verzonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten.

Zodra we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen en ze een kwaliteitscontrole hebben ondergaan, zullen we je hierop crediteren. Wij zorgen ervoor dat je retour binnen ca. 30 werkdagen wordt verwerkt. We crediteren uitsluitend via de gebruikte betaalgegevens. Dit om misbruik van gestolen betaalkaarten en creditcards te beperken.